Algemene Competitie regels

De competities worden georganiseerd door Funny NL/BE. De tijdsduur van elke competitie wordt gecommuniceerd in het betreffende nieuwsartikel op Funny.nl. Je mag alleen met meerdere Funny’s deelnemen aan een competitie als dit erbij wordt vermeld.

De competitie inzendingen mogen geen materiaal bevatten die tegen de Funny regels zijn en ook geen auteursrechtelijk beschermend materiaal bevatten.

Door deel te nemen aan onze competities, geef je toestemming dat wij jouw Funnynaam en inzending publiceren in Funny en andere locaties. Hierbij geef je ook toestemming dat dit materiaal gebruikt kan worden als onderzoeksmateriaal.

De persoonlijke informatie van gebruikers worden niet gepubliceerd en ook niet gebruikt voor marketing doeleinden.

Meedoen met cloon accounts is niet toegestaan. Blijkt achteraf dat je wint met een cloon account, dan loop je de kans om gediskwalificeerd te worden.

De Sulake Staff kiest uit alle inzending een winnaar(s) uit. De winnaars worden gepubliceerd in het Funny Hotel en social media.

Funny NL/BE is niet verantwoordelijk voor inzendingen die niet ontvangen zijn door technische problemen. Funny NL/BE heeft het recht om de algemene competitie regels op ieder moment aan te passen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen