Funny Club

Lees hoe het allemaal werkt en wat alle voordelen zijn van Funny Club.


Wat is Funny Club?
Funny Club (ook bekend als FC) is een speciaal Funny lidmaatschap waarmee je meer kleding, exclusieve kamers, een grotere vriendenlijst en nog veel meer features kunt krijgen. Om lid te worden hoef je alleen maar even in de Shop naar het Funny Club gedeelte te gaan, daar kan je kiezen voor een lidmaatschap van 1 maand of 3 maanden. Let wel op dat wanneer FC lid wilt worden je ingelogd moet zijn op de avatar waarop je er gebruik van wilt maken.

Een maand Funny Club lidmaatschap telt 31 dagen.

Hoeveel kost het om FC te worden?
Voor Funny Club betaal je slechts 10 credits

Wat zijn de voordelen van Funny Club?
* FC Badge

* Kamerlimiet van 75 (in plaats van 50)

* Exclusieve FC kleding kleurenpalet

* Exclusieve haar + kledingstijlen

* Verdien het dubbel aantal aan duckets

* Kledingkast tool om je outfits te bewaren

* Uitgebreide kamer layouts

* Gekleurde chat text is mogelijk door één van de volgende in te geven @[email protected] @[email protected] @[email protected] @[email protected] @[email protected] voor jouw eigen text

* Meer dans moves, chatwolkjes en acties

* Privileges om je eigen groep te creëren

* Verdubbel je vriendenlijst (tot 1100!)

* Mogelijkheid om vele commando''s te gebruiken, bijvoorbeeld :chooser - om alle Funny''s die in je kamer zijn te laten zien en :furni - om alle Meubi in je kamer te zien

* Toegang tot de premium rij in publieke kamers

Exclusieve haarstijlen en looks
Funny Club leden kunnen kiezen uit een groter assortiment van haar en kledingstijlen dan usesr die geen lid zijn. En elke stijl komt met een gigantisch aantal opties van kleuren! Het zal even duren voordat je een look uit kunt kiezen.

Exclusieve FC meubi
FC leden zullen één exclusieve meubi per geabonneerde maand ontvangen. Deze zal direct in je inventaris verschijnen. Als je meerdere maanden lid blijft, ontvang je iedere maand een andere meubi.

Meer exclusieve kamers
Als een FC lid kun je uit meer kamer layouts kiezen om geweldige prive kamers te creëren. Maak je geen zorgen, als je lidmaatschap afloopt mag je de kamers houden.

Hoe kan ik zien hoeveel dagen ik nog heb?
Dit kan je zien op Funny zelf. Wanneer je bent ingelogd en het Hotel in gaat kan je in je kamer rechts bovenin het aantal overgebleven FC dagen zien staan. Door hier op te klikken open je het FC center.


Kan ik FC aan een vriend(in) cadeau geven?
Ja, je kan 1 of 3 maanden Funny Club cadeau geven.

Ik wil geen FC meer zijn, kan ik mijn Credits terugkrijgen?
FC lidmaatschap duurt minstens 1 maand. We kunnen geen vergoeding geven voor FC dagen die je niet kunt of wilt gebruiken.

Als ik halverwege de maand lid wil worden, ben ik dan maar 2 weken FC?
Nee, je bent altijd een maand lid en die maand gaat in zodra je het lidmaatschap koopt.

Kan ik mijn look, haarstijl en kamers houden als ik geen FC meer ben?
Je zal niet je haarstijl en kleding mogen houden. Maar je mag wel je kamers houden die je hebt gecreeërd als FC lid en ook jouw FC cadeaus.

Zijn er speciale codes voor FC leden?
Je kunt gebruik maken van :chooser en :furni waarmee je een lijst van de huidige bezoekers en het aantal Meubi in je kamer kunt zien. Zet deze codes in je chatbalk, klik op enter en je hebt een overzicht van je kamergasten of Meubi.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen