Wat is Funny Hotel?

Terug naar de Homepage >>

welcome.gifWat is Funny Hotel?
Funny Hotel is een online community voor tieners van 12 tot 18 jaar waarbij je jouw eigen karaktertje en kamers kunt ontwerpen in het hotel. Daarnaast kan je nieuwe vrienden ontmoeten, chatten, feesten, huisdieren verzorgen, games ontwerpen en spelen en Quests doorlopen. Met veel activiteiten kun je zogenaamde ‘Badges’ en ‘Achievements’ verdienen. Bij al deze activiteiten staat voorop dat je plezier hebt met vrienden en vriendinnen in een veilige en inspirerende omgeving.

shop.gifKost het geld om Funny te spelen?
Het spelen van Funny is gratis. Je kunt gratis alle kamers bezoeken, Quests behalen en chatten met je vrienden. Je kunt er voor kiezen om gebruik te maken van aanvullende features zoals extra meubels en Funny VIP. Als je hiervan gebruik wilt maken, dan doe je dit met ‘diamanten’. Deze koop je met echt geld. Wanneer je toestemming hebt van je ouders en diamanten mag kopen op Funny-Hotel, kan dit op verschillende manieren. Wij werken zonder abonnementen, dus als je eenmaal diamanten hebt besteld ben je niet verplicht dit nogmaals te doen. Wij werken met limieten, dit betekent dat je per week maar een beperkt aantal diamanten mag bestellen. Meer over diamanten en limieten lees je hier

ouders.gifOuders
Wanneer je 8 jaar of ouder bent en Funny wil spelen raden wij je aan dit altijd eerst even met je ouders te overleggen zodat zij ook kunnen kijken wat Funny precies is. Naast het doorlezen van deze tips hebben wij ook een speciale gids voor ouders. Deze speciaal door ons gemaakte gids kan je hier vinden. Wanneer je ouders echter nog vragen hebben over onze community kunnen ze altijd contact opnemen met onze Funny-Hotel Helptool waar de medewerkers van onze klantenservice met alle plezier hun vragen zullen beantwoorden.

staff.gifModerators
Tijdens de openingstijden van Funny Hotel (van 00:00 uur tot 00.00 uur) zijn er altijd Moderators aanwezig. Dit zijn professionele toezichthouders in dienst van Funny die te herkennen zijn aan de ‘Staff badge’. Je kunt ze bereiken door op help te klikken rechts bovenin je scherm als je in het hotel bent. De Moderator kan je snel helpen, eventuele vervelende Funny's een waarschuwing geven of zelfs uit het hotel zetten. Maar natuurlijk vinden we het nog belangrijker dat jij zelf op de hoogte bent van onze Safety Tips, zodat jij jezelf en je Funny prima weet te beschermen op internet.

help.gifIk heb een vraag over Funny of een probleem, waar moet ik heen?
Onze meest gestelde vragen kan je altijd nalezen op onze FAQ. Staat jouw antwoord daar niet tussen? Dan kan je heel eenvoudig een mailtje sturen naar de Funny Help Tool waar onze mensen van de klantenservice klaar zitten om jouw vraag of probleem te behandelen. We proberen dit altijd binnen 48 uur voor elkaar te krijgen.

stop2.gif
Ik ben jonger dan 8, wat moet ik nu doen?

Helaas, als je jonger bent dan 8 jaar raden wij je aan nog even te wachten tot je de magische leeftijd van 8 hebt bereikt en je Funny-Hotel mag spelen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen