Wat zijn Funny Diamanten?

Wat zijn Funny Diamanten?
Een Funny diamant is de munteenheid die in het Hotel gebruikt wordt. Ze worden gebruikt om te betalen voor de extra's in het Hotel, zoals meubels voor je kamer en LTD's.

Heb ik Funny Diamanten nodig om in Funny Hotel te spelen?
Nee! Je hebt alleen Funny Diamanten nodig als je gebruik wilt maken van de extra functies zoals meubels, huisdieren, etc.

Wat kan ik met Funny Diamanten kopen?
Funny is gratis en iedereen is welkom, of je nou Funny Diamanten koopt of niet. We bieden wel "extra's" aan, die je kunt kopen met Funny Diamanten waaronder:

- Meubels. Je kunt Meubi aanschaffen om je kamer te decoreren en om te creëren wat je wilt! De Meubi is verkrijgbaar in de Shop (te vinden door te klikken op het winkelwagen icoon in het Hotel).
- Funny Wisselkoers. Je kunt je Diamanten inwisselen voor speciale diamant Meubi, die je vervolgens kunt ruilen met andere Funny's.

Meer informatie over Funny Diamanten, kun je vinden in de Funny Winkel.

Hoe kan ik Funny Diamanten kopen?
Er zijn verschillende manieren om Diamanten te kopen.

Op Funny bieden wij verschillende manieren om Funny Diamanten te kopen. Zo bieden wij je het gemak en veiligheid van de aankoop van Funny Diamanten met een creditcard. Wij accepteren alle gangbare creditcards en betaalkaarten (zoals Visa, Mastercard, American Express en Diners Club). We bieden ook de mogelijkheid om Funny Diamanten te kopen via SMS vanaf je mobiele telefoon. Funny werkt ook samen met verschillende leveranciers, die prepaid kaarten verkopen in meerdere winkels bijvoorbeeld de Paysafecard.

Vergeet niet: bij de aankoop van Funny Diamanten is het noodzakelijk dat je altijd eerst de rekening betalers toestemming vraagt.

Ik heb Funny Diamanten gekocht, maar heb deze nooit ontvangen. Hoe lang heb ik de tijd om de Diamanten te reclameren?
Als je een probleem hebt gehad met de aankoop van Diamanten, heb je zes maanden vanaf het moment dat het probleem zich voordeed om contact met ons op te nemen zodat wij het voor je uit kunnen zoeken.

Waarom kunnen Funny Diamanten niet gratis zijn?
Funny Hotel is voor iedereen beschikbaar. Een bezoek aan het Hotel is gratis. In tegenstelling tot andere diensten die een soortgelijke ervaring bieden, hoef je niet te betalen voor een CDROM of maandelijks te betalen voor een lidmaatschap. Er hoeft alleen betaald te worden voor "extra's" die het Funny Hotel voor een betaalbare prijs aanbied, zoals meubi en huisdieren.Iedereen kan dus een digitale televisie in het Hotel hebben! Je bent van harte welkom in het Hotel, of je nou Diamanten koopt of niet.

Ik heb een website bezocht die gratis Diamanten aanbied, maar ik heb de Diamanten niet ontvangen. Waarom niet?
Er bestaat namelijk niet zoiets als gratis Diamanten!

De enige plek om Funny Diamanten te kopen is vanaf de officiële Funny website voor jouw land. VInd onderin de officiële Diamanten pagina die bij jouw land hoort.
Accounts die Diamanten hebben gekocht vanaf niet officiële bronnen worden permanent verbannen in het Hotel. Let op dat de aanschaf van Funny Diamanten op andere sites gevaarlijk kan zijn en kan leiden tot het verlies van je Funny account.

Als je sites hebt bezocht die gratis or goedkoop Diamanten aanbieden, heb je grote kans dat je account in gevaar is. Deze sites zijn opgericht door mensen die jouw account en Funny Meubi willen stelen. Je kunt hierdoor je account, Meubi en Diamanten verliezen!

Als je zo'n website hebben bezocht, raden wij je aan om je Funny wachtwoord onmiddellijk te veranderen, het uitvoeren van een anti-virus scan en spyware software te gebruiken om ervoor te zorgen dat je computer en de beveiliging van je account niet zijn aangetast.

Officiële Funny Diamanten pagina’s:
Funny Nederland/België

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen